
Pivovar Želiv
Zážitkové vaření piva
Termíny pro rok 2023
-
říjen 27. - 29. 10. 2023.
Rámcový nástin průběhu Zážitkového vaření piva:
Pátek
-
- Pátek odpoledne ubytování
-
- 17.00 setkání všech účastníků před pivovarem
-
- 17.00 - 19.00 seznámení se s pivovarem a pivovarskou technologií
-
- 19.00 - 20.00 večeře
-
- 20.00 - 23.00 posezení u klášterního piva
Kontakt
Želiv 122,
394 44, Želiv
Sobota
-
- 7.00 sraz v pivovaru započetí vaření
-
- 8.00 - 10.00 snídaně
-
- během dopoledne pokračování výroby várky, ukázka stáčení lahvového a sudového piva, ukázka mytí a stáčení sudů, sanitace spíláckého tanku. Ukázky těchto na dalších prací probíhají až do cca 17.00.
-
- 11.00 oběd
-
- 14.00 prohlídka kláštera a kostela.
-
- 17.00 - 18.00 ukončení prací
-
- 19.00 večeře
-
- 20.00 - 21.00 slepá soutěžní degustace 5-ti vzorků českých světlých ležáků premium
-
- 21.00 - 24.00 posezení u klášterního piva.
Neděle
-
- 8.00 sraz v pivovaru, ukázka etiketace lahví, předání dárkových balíčků
-
- 10.30 - 11.30 pro zájemce nedělní mše svatá
-
- 11.30 oběd a po obědě rozloučení.
Pivní Lázně
Pobytový balíček PIVNÍ LÁZNĚ 1n/1os
1x ubytování v pokoji typu SUPERIOR
1x snídaně formou bufetu
1x 1chodová večeře dle vlastního výběru
1x privátní vstup do klášterní lazebny (60minut) – finská sauna, infra sauna, Kneippova hydroléčba, zážitková sprcha, ledová zóna, relaxační prostor)
2x pivní lázeň s neomezenou konzumací piva s občerstvením
1x prohlídka pivovaru
Wellness župan, papuče na pokoji
Parkoviště přímo u hotelu
Připojení WiFi zdarma v celém hotelu
Prohlídka pivovaru
CENA ZAHRNUJE:
- historie klášterního pivovaru
- výklad stromu piv, ve kterém jsou obsaženy základní druhy ve světě vyráběných piv
- výklad klasické výroby piva
- technologický postup vaření piva v Želivské klášterním pivovaru, prohlídka jednotlivých zařízení
- kontrolní procesy technologie výroby piva
- řízená degustace vyráběných piv
Prohlídky pivovaru +420 725 448 291, centrum@zeliv.eu
Akce pro minimálně 5, max. 15 osob
Délka prohlídky cca 50min
Cena prohlídky:
Varianty prohlídkového okruhu
1. S DEGUSTACÍ
2. BEZ DEGUSTACE
Doporučujeme prohlídky pivovaru rezervovat, hlavně pak pro větší skupiny.