120
kapacita obřadu
36
počet lůžek

V areálu dvora si najde každý to své. Díky široké nabídce služeb je vhodný i pro pořádání svateb. Své „ano“ si můžete říct například ve smyslové zahradě. Ve stínu stromů a keřů, uprostřed zahrady plné květin a bylinek bude obřad přímo kouzelný.

Pokud toužíte po zámecké svatbě, je možné si domluvit obřad na Zámku Telč, od kterého se Panský dvůr Telč nachází v docházkové vzdálenosti. Zkušený personál vám s naplánováním svatebního dne rád pomůže.

Ubytování je možné v Panském penzionu, kde na vás čekají nové pokoje v klidné části dvora. Svatební hostinu lze uspořádat v Panské restauraci, kde pro vás uvaří vše, co máte rádi. Můžete se těšit na poctivé suroviny, kvalitní servis a sezónní potraviny. Máte rádi pivo? Na čepu můžete ochutnat tři světlé ležáky a jeden svrchně kvašený speciál z Panského pivovaru. Do tajů pivovarnictví se můžete ponořit i díky komentovaným prohlídkám se sládkem.

Svatba nebude pro děti nudnou záležitostí díky mnoha nabízeným aktivitám. Ty nejmenší potěší herna U Zvířátek s řadou prolézaček, kolotočů či houpaček. Celou rodinu zabaví stálá expozice O životě na panství plná interaktivní zábavy. Pokud chcete opravdu netradiční svatební zábavu, můžete zkusit lanové centrum. To je vhodné i pro úplné začátečníky a zajistí vám nezapomenutelný zážitek. Program je zcela na vás, můžete ho například zakončit komentovanou prohlídkou Zámku Telč.

Panský dvůr Telč

Areál Panského dvora Telč, nacházející se v těsné blízkosti historického centra Telče, poskytuje dokonalé prostředí pro váš den D. Pro pořádání svateb máme k dispozici 2 velké sály, nádvoří, ale i smyslovou zahradu, kde můžete uspořádat svůj svatební obřad.
Nezávazně poptat Konference

Kontakt

Adresa
Slavatovská 86, 588 56, Telč

Mapa

12
49.187125593620166
15.450978037335801
1
0
0
49.18712559362
15.450978037336
Podmínky rušení nočního klidu:
Ano
Baby friendly:
Ano
Kapacita obřadu:
120
Kapacita hostiny:
120
Počet lůžek:
36
Nabízí možnost ubytování
Nabízí možnost cateringových služeb
Možnost grilování
Krytý prostor v případě deště

Mohlo by Vás také zajímat

Obrázek
dary

Svatební dary

Obrázek
koordinatori

Svatební koordinátoři

Obrázek
dodavatele

Další dodavatelé

Svatební místa v okolí

Show all
Hotel Antoň

Hotel Antoň

Telč
Třeštický mlýn

Třeštický mlýn

Třeštice
Hrad Roštejn

Hrad Roštejn

Doupě
Zámecký hotel Třešť

Zámecký hotel Třešť

Třešť