110 lidí
kapacita obřadu
90
kapacita hostiny
9
počet lůžek

Samota je obklopena pouze a jen zelení, kopci a lesy. Výhled do údolí a na lípu do tvaru srdce stojící vedle jezírka v zahradě Samoty se stal symbolem krásných civilních obřadů přímo z různých koutů zahrady Samoty. Pokud je Vám bližší obřad církevní, do deseti minut od Samoty leží oblíbený kostel sv. Václava.
      
K uspořádání svatební hostiny Vám poslouží Stodola s barem a nábytkem pro Váš počet hostů. Svatební hostina může probíhat jak formou servírovaného oběda v jeden moment, tak formou cateringových stolů doplňovaných v průběhu svatebního dne. Výběr cateringových služeb je ponechán zcela na Vás, na vyžádání je možné získat kontakty na šikovné, osvědčené dodavatele těchto služeb. Ve Stodole ve večerních hodinách vzniká taneční parket.

Kromě zrekonstruované Stodoly se Samota jak víno pyšní ještě jedním kouzelným prostorem, a tím je designový tzv. Chlívbar. Chlívbar je bar citlivě stvořený na místě bývalého chléva pro koně a ovce. Pouze z kamene, dřeva a cihel. Chlívbar se stal na svatbách oblíbeným místem pro sweet-bar a popíjení nápojů všeho druhu.

Jedinečnou atmosféru místa dokresluje dvůr v zahradě ohraničený žárovkovým osvětlením. Zejména během letních víkendů tak místo vytváří nezapomenutelnou energii.

Zázemí a devět lůžek svatebčané a svatební hosté najdou v ubytovací jednotce samoty ve třech pokojích a jedné společenské místnosti. Nevěsta a ženich mohou využít romantického spaní na historické peci. Alternativou pro spaní na Samotě se stalo stanování v přírodě v okolí/v zahradě Samoty nebo okolní penziony.

Samota jak víno

Kouzelná samota z první republiky, nazvaná Samota jak víno dle typických původních vínových pálených cihel, ze kterých je společně s kamenem postavena, se stala oblíbeným místem na svatby pro svatební páry z celé republiky.
Nezávazně poptat

Kontakt

Adresa
Dudín 25, 588 05, Dušejov

Mapa

12
49.4672945385305
15.393700529150399
1
0
0
49.467294538531
15.39370052915
Baby friendly:
Ano
Kapacita obřadu:
110
Kapacita hostiny:
90
Počet lůžek:
9
Nabízí možnost ubytování
Nabízí možnost cateringových služeb
Nabízí možnost vlastního alkoholu na svatbě
Možnost zajištění dekorací
Možnost grilování
Krytý prostor v případě deště

Mohlo by Vás také zajímat

Obrázek
dary

Svatební dary

Obrázek
koordinatori

Svatební koordinátoři

Obrázek
dodavatele

Další dodavatelé

Svatební místa v okolí

Show all
Farma Kalhov

Farma Kalhov

Kalhov
Návštěvnické centrum Bernard

Návštěvnické centrum Bernard

Humpolec
Zámek Úsobí

Zámek Úsobí

Úsobí
Hidden Retreat

Hidden Retreat

Lipnice nad Sázavou