90 lidí
kapacita hostiny
20
počet lůžek

Pokud chcete zažít svatbu na jednom místě bez přejíždění, je stodola Želiv tou správnou volbou. To i v případě, že toužíte po církevní svatbě. Deset minut chůze od stodoly se totiž nachází krásný Želivský klášter.

K pronájmu je vždy celý objekt, získáte tak všechny prostory pro sebe a tím i dostatečné soukromí. Díky velkému prostoru jej lze uzpůsobit přesně podle vašich představ. Stodola je plně vybavená a připravená na celý pobyt. Pokud toužíte po relaxu, je její součástí i sauna s výhledem do přírody. Ochladit se pak můžete ve venkovním koupacím jezírku.

Starosti spojené se svatebními přípravami můžete hodit za hlavu, se vším Vám ve stodole pomohou. Díky spolupráci se spolehlivými dodavateli celý den proběhne hladce a bez problémů.

První manželskou noc prožijete v komfortním svatebním apartmá. Celková kapacita ubytování je 12 osob, další ubytovací kapacity nabízí přímo Želiv či okolní města Pelhřimov nebo Humpolec.

Stodola Želiv

Původní premonstrátská hájenka z roku 1939 dostala nový život po rekonstrukci, která zkombinovala tradici s moderním designem. Stalo se z ní tak z ní místo jako stvořené pro nezapomenutelnou svatbu. Stodola Želiv je dokonalým symbolem spojení díky její poloze v geografickém středu republiky a v srdci Vysočiny. Atmosféra a energie tohoto místa jistě okouzlí i vás.
Nezávazně poptat

Kontakt

Adresa
Želiv 111, 394 44, Želiv
Podmínky rušení nočního klidu:
Ano
Baby friendly:
Ano
Kapacita obřadu:
90
Kapacita hostiny:
90
Počet lůžek:
20
Nabízí možnost ubytování
Nabízí možnost vlastního alkoholu na svatbě
Možnost zajištění dekorací
Možnost grilování
Krytý prostor v případě deště

Mohlo by Vás také zajímat

Obrázek
dary

Svatební dary

Obrázek
koordinatori

Svatební koordinátoři

Obrázek
dodavatele

Další dodavatelé

Svatební místa v okolí

Show all
Panský dvůr Telč

Panský dvůr Telč

Telč
Zámecký hotel Třešť

Zámecký hotel Třešť

Třešť
Eden Centrum

Centrum EDEN

Bystřice nad Pernštejnem
Farma Kalhov

Farma Kalhov

Kalhov