120 lidí
kapacita hostiny
37
počet lůžek

Obřad je možné uskutečnit v ostrovní zahradě. Celkovou atmosféru podtrhují stylové, vlastnoručně tvořené dekorace a slavobrána. Zkušený personál vám splní všechna vaše přání. Nejste si jistí s plánováním svatebního dne? I s tím vám Za Vratama pomůžou. Na Vás bude jen si užívat bezstarostnou zábavu po dobu celé Vaší svatby.

Stylovou svatbu podtrhuje koncept samoobslužných barů. Whiskey, rum, míchané drinky, víno nebo nealko? Druhů barů je několik a zamilují si je všichni. Třešničkou na dortu jsou domácí sirupy dělané ze surovin posbíraných v nejbližším okolí. O zábavu se postará bar s míchanými drinky, které si svatebčané míchají sami. Ani na milovníky kávy se nezapomíná, proto zde naleznete kávový koutek. Usměvavá obsluha připraví kávu přesně tak, jak ji máte rádi.

Za Vratama věří, že svatba by měla být ve znamení pohody. Proto naleznete v zahradě pět chill zón, včetně jedné pro děti. Houpací sítě, polštáře, taburety a puffy ve stínu stromů skvěle podtrhnou atmosféru celého dne. Přijďte si vychutnat odpolední kávu či vlastnoručně namíchaný gin&tonic. Svou vzpomínku na tento skvělý den zvěčníte v originálním fotokoutku.

Na konci svatebního dne čeká na hlavním nádvoří na novomanžele apartmá a rodinný pokoj. Svatebčani mohou využít boho stany na zahradě a zkusit si tak glamping, jehož obliba stále stoupá. Jedná se totiž o kombinaci klasického kempování v přírodě a luxusu. Noc tedy hosté stráví sice v přírodě, ale nemusí se vzdát pohodlné postele.

Za Vratama

Pokud chcete zažít svůj svatební den trochu jinak, Za Vratama je místo, které si zamilujete. Nechcete klasickou svatbu a bojíte se, že nenajdete pochopení? Personál tohoto pohádkového objektu vám pomůže na konvenční chování spojené se svatbou zapomenout, abyste si mohli užít svůj den přesně podle vašich představ.
Nezávazně poptat

Kontakt

Adresa
Bransouze 1, 675 21, Bransouze

Mapa

12
49.29962191149908
15.753092193892412
1
0
0
49.299621911499
15.753092193892
Podmínky rušení nočního klidu:
Ano
Baby friendly:
Ano
Kapacita hostiny:
120
Počet lůžek:
37
Nabízí možnost ubytování
Nabízí možnost vlastního alkoholu na svatbě
Možnost zajištění dekorací
Možnost grilování
Krytý prostor v případě deště

Mohlo by Vás také zajímat

Obrázek
dary

Svatební dary

Obrázek
koordinatori

Svatební koordinátoři

Obrázek
dodavatele

Další dodavatelé

Svatební místa v okolí

Show all
Hotel Rytířsko

Hotel Rytířsko

Rytířsko
Zoo Jihlava

Zoo Jihlava

Jihlava
Kostel sv. Jakuba Většího

Kostel sv. Jakuba Většího

Jihlava
Měšťanský pivovar v Polné

Měšťanský pivovar Polná

Polná