Teambuilding

Zažít můžete nezapomenutelný teambuilding v největším přírodním Zábavním parku v České republice. Navíc Vám připravíme jakékoliv téma teambuildingu na přání. Vybírat si můžete z mnoha témat teambuildingu jako je Mexiko, mafie, army, moto, western, ale rádi Vám připravíme jakékoliv téma na přání.

Školení

Šikland disponuje 9 konferenčními místnostmi s celkovou kapacitou až 700 lidí s konferenční technikou, jako jsou projektory, ozvučení, osvětlení. Při školení Vám zajistíme výborný catering včetně coffee breaků.

Večírek

Zorganizujeme Vám oslavu firemního výročí, vánoční večírek, nebo jakýkoliv jiný večírek na přání včetně jedinečného programu a cateringu.

Program

Pro každou firemní akci zajišťujeme unikátní program na klíč. Připravíme pro Vás večerní program na přání – DJ, karaoke, tance, nebo třeba koncert oblíbené kapely až pro 15 000 lidí. Aby byla Vaše firemní akce ještě více nezapomenutelná, můžeme pro Vás, vaše zaměstnance a obchodí partnery zajistit ještě další jedinečné zážitky, jako je třeba jízda tankem nebo jízda na čtyřkolkách.

Služby, ubytování a catering

V areálu o rozloze 100 ha jsou všechny služby na jednom místě. Ubytovat se můžete v Hotelovém resortu Šikland****, ale je zde i celá řada jiných typů ubytování (sruby, mobilheimy, chatky, kemp …), pohodlně zde zaparkuje až 1 500 aut. Pro Vaší akci Vám zajistíme kompletní catering, připravíme Vám menu na přání, raut, grilování, alko i nealko nápoje, nebo třeba coffee break.

Průběh akce

Firemní akce bude realizovaná dle preferencí a požadavků Vaší firmy. Veškeré aktivity i catering budou připravené přesně na čas, aby akce proběhla podle plánu a nedošlo k prodlevám. Celou akci Vám zajistíme na klíč a Vy se budete moci plně věnovat svým hostům.

Zábavní park Šikland

Zažijte nezapomenutelnou firemní akci na klíč plnou zábavy a zážitků v Šiklandu na Vysočině. Výhodou areálu je kompletní nabídka služeb včetně ubytování, výborného cateringu a konferenčního zázemí na jednom místě a také jeho poloha uprostřed České republiky.
Nezávazně poptat Konference

Kontakt

Adresa
Zvole 49, 592 56, Zvole

Mapa

12
49.47484534728968
16.16740929182991
1
0
0
49.47484534729
16.16740929183

Zážitky v okolí

Show all
Eden centrum - ráj a odpočinek u zvířat

Centrum EDEN

Bystřice nad Pernštejnem
Adrenalin ve Víru

Adrenalin ve Víru

Vír
Vítej zpátky na Medlově

Hotel Medlov

Fryšava pod Žákovou horou
Dukovany

Na prohlídku do Dukovan? No jasně!

Dukovany

Konferenční zařízení v okolí

Show all
Balónový hotel a pivovar Radešín

Balónový hotel a pivovar Radešín

Bobrová
Centrum EDEN

Centrum EDEN

Bystřice nad Pernštejnem
Hotel Skalský dvůr

Hotel Skalský dvůr

Lísek
Hotel Ski

Hotel Ski

Nové Město na Moravě